İnci Kolye alınacak yerler

İstiridye inci, istiridye gibi denizde yaşayan kabuklu deniz hayvanlarının içinden çıkarılan ve genel olarak insanların kullandığı süs ve süs eşyası olarak kullandığı küçük tanelere denir. İnci Kolye yapımı için denizden çıkarılan bu küçük taneler şekil olarak küçük yuvarlak sedef renginde sert ve yüksek değerli tanelerdir. İstiridyenin içinde olan bu değerli ziynet eşyasının oluşumu bu hayvan içine kum tanesi veya bir parazit veyahut yapay olarak bir sedef parçası girince, bu da kendini savunmak emeliyle sedef renkte bir madde salgılar ve tabaka tabaka üstüne konuşarak inci dediğimiz ziynet eşyası alana gelir.

Daha önceki Arap efsanelerinde, incilerin romantik bir anlamda ay ışığı ile dolu çiğ damlaların denize düşmesi ile bu damlaları istiridyeler tarafından yutulduğu ve vakit içinde oluştuğu anlatılır. İncilerin değeri ve değeri bu anlamda çok büyüleyici olduğu dile getirilmeye çalışılmıştır.

İnci kolye küpe, diğer süs eşyalarında size gerçek tabii ortamından istiridye kabuğu içinde bulunan incilerden oluşmuş süs eşyaları sunmaktadır. Bilhassa deniz suyu içinde bulunan konserve kutularından özel olarak muhafaza edilmiş gerçek istiridye kabuğu bulunan ve içinde hiç el değmemiş mükemmel doğal bir inci sunmaktadır.

Leave a comment